Σχολικός Μαραθώνιος "Πάμε Ανακύκλωση"

Ξεκινά o Σχολικός Μαραθώνιος "Πάμε Ανακύκλωση" στα Δημοτικά και στα Νηπιαγωγεία του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων, με στόχο την ευαισθητοποίηση και επιβράβευση των μαθητών σε ζητήματα σχετικά με την ανακύκλωση και την εξοικονόμηση ενέργειας.

Ο Σχολικός Μαραθώνιος υλοποιείται από τον Δήμο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγ.Θεοδώρων, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας Followgreen.

Μαθητές και εκπαιδευτικοί θα ανακυκλώνουν σε ειδικούς κάδους που θα τοποθετηθούν στα σχολεία. Τα ανακυκλώσιμα υλικά θα ζυγίζονται και κάθε σχολείο θα συγκεντρώνει πόντους επιβράβευσης ανάλογα με την ποσότητα των υλικών που ανακυκλώνει. 

Και οι γονείς των μαθητών έχουν ενεργό ρόλο στη διεξαγωγή του Σχολικού Μαραθωνίου, καθώς έχουν τη δυνατότητα να δωρίσουν μέσω της πλατφόρμας έως και 100 πόντους μηνιαίως στο εκάστοτε σχολείο, ενισχύοντας τις προσπάθειες των μαθητών.

Στο τέλος της περιβαλλοντικής δράσης, ο Δήμος θα επιβραβεύσει όλους τους συμμετέχοντες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σχολικό Μαραθώνιο θα ανακοινωθούν σύντομα στη σελίδα.Ξεκίνα Τώρα! Κάνε την εγγραφή σου και απόλαυσε την επιβράβευση!

Φτιάξε σε λίγα δευτερόλεπτα τον πράσινο λογαριασμό σου!

ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΕΛΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
make an action button