Πληροφορίες για Τοπικές Επιχειρήσεις

Είσαι Τοπική Επιχείρηση; Μάθε γιατί πρέπει να συμμετέχεις στο followgreen! Συμμετέχοντας στο followgreen επιβραβεύεις τους συμπολίτες σου και προβάλλεις την επιχείρησή σου! Είναι τόσο απλό!

Μπορείς να συμμετέχεις ως τοπική επιχείρηση, παρέχοντας προνομιακά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σου στα μέλη του προγράμματος. Εκπτώσεις και ειδικές προσφορές είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που μπορείς να προσφέρεις στα μέλη του followgreen του Δήμου σου.

Για να εγγραφείς και να δηλώσεις τις προσφορές σου, συμπλήρωσε το Έντυπο συμμετοχής που θα βρεις ΕΔΩ.

 

Οι προσφορές που θα δηλώσεις, θα δημοσιευτούν στη σελίδα Εξαργύρωση πόντων, προβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο την επιχείρησή σου.

Δες το ενημερωτικό φυλλάδιο του followgreen και εάν έχεις ερωτήσεις ή αν θες να μάθεις περισσότερα, στείλε μας e-mail στο offers@followgreen.gr.

 

5 βασικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις ως συνεργαζόμενη τοπική επιχείρηση

  1. Τα μέλη του προγράμματος θα ενημερώνονται για τις προσφορές που είναι διαθέσιμες στη σελίδα Εξαργύρωση πόντων.
  2. Οι συγκεντρωμένοι πόντοι μπορούν να εξαργυρώνονται, έναντι κουπονιού προσφοράς για χρήση στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις.
  3. Το κουπόνι προσφοράς θα πρέπει να εξαργυρώνεται εντός 21 ημερών από την ημερομηνία έκδοσής του.
  4. Το κουπόνι προσφοράς θα εξαργυρώνεται μία μόνο φορά με την επίδειξή του σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή. Η ταυτοποίησή του γίνεται μέσω του μοναδικού κωδικού που αναγράφεται σ’ αυτό.
  5. Οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις έχουν δικαίωμα να ανακαλέσουν ή να μεταβάλουν τις προσφορές τους με ειδοποίηση μέσω email.

 

Περισσότερες πληροφορίες, περιλαμβάνονται στους Όρους χρήσης του προγράμματος.